Infrastruktur

 

Städer är i ständig förändring och infrastrukturen är på många sätt ryggraden i det kretsloppet. Upwards hjälper aktörer som bygger och utvecklar dessa essentiella funktioner i vårt samhälle, att växa med rätt personer.
Inom denna sektor vänder vi oss till entreprenadbolag runt om i landet som är verksamma inom mark & anläggning, vatten & avlopp, grundläggning, betong och järnväg. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner där vi blir er förlängda arm i rekryteringsarbetet.

När det kommer till rekrytering så står entreprenadbolagen inför samma utmaningar – oavsett om det är inom bygg eller infrastruktur – personalen har ofta större anknytning till arbetsgruppen och aktuella projekt än till bolaget i sig. Därför är långsiktighet en av de viktigaste faktorerna i ett framgångsrikt rekryteringsarbete.

”Vi hjälper till över hela organisationen – från anläggare till VD-tjänster.”
Man har att göra med små korta fönster, där tajmingen ska stämma både för kandidaten och er som arbetsgivare. Därför jobbar vi proaktivt för att i tid och otid hålla tajt dialog med marknadens främsta kandidater.

Genom att samarbeta med Upwards så får ni hjälp att vinna över rätt personer till era aktiva behov men framför allt kommer vi sätta er i kontakt med attraktiv kompetens när timingen är rätt för dem.

Vi hjälper er att hitta rätt kandidater till redan vunna projekt. Vi vill också se till att sätta er i dialog med rätt kompetens, för att ge er bättre förutsättningar att vinna nästa anbud!

Vår erfarenhet ”rätt” kandidat även kan föda ett behov.

Söker ni efter nästa nyckelperson till er organisation?