Tjänsteman
||
Sökes

Är du tjänsteman inom bygg? Vi söker dig som intresserad av nya möjligheter.

Upwards är ett rekryteringsbolag som är specialiserade inom samhällsbyggnad och hjälper företag inom bygg och fastighet att växa med rätt personer.

Vår erfarenhet säger att de främsta kandidaterna redan har jobb de trivs med och kommer därför inte att söka sig vidare på egen hand. Det är just denna gömda målgrupp som vi fokuserar på att få över till våra samarbetspartners.

Vi tar kontakt med rätt företag i byggbranschen – så du slipper.

Vi är stolta över vårt kontaktnät och den kunskap vi har om branschen. Det kan ofta vara en djungel att veta hur man ska kontakta och bearbeta en attraktiv arbetsgivare. Genom att låta Upwards leda processen får du ett försprång och en hjälpande partner som tar dig nämre anställning på det företag som är bäst för dig.

Några av rollerna vi hjälpt till att förmedla de senaste 18 månaderna:

– Platschef
– Projektchef
– Arbetsledare
– Entreprenadingenjör
– Projektledare
– Arbetschef
– Produktionschef
– Kalkylingenjör
– Inköpare
– Installationssamordnare
– Projekteringsledare
– Byggingenjör
– Projektledare

Så går processen till:

1
1

Första kontakt

Vi tar ett förutsättningslöst möte för att diskutera din situation och framtida förväntningar.

2
2

Kravställan

Tillsammans sätter vi ihop en kravbild på arbetsplats, roll, förmåner och löneanspråk. Detta ger oss rätt förutsättningar för att hitta en framtida arbetsplats som matchar dina ambitioner.

3
3

Matchning

Upwards tar över ansvaret att hitta en arbetsgivare som uppfyller dina kriterier. Vi utgår alltid från vårt uppbyggda kontaktnät och ger dig en enklare väg till rätt beslutsfattare.

4
4

Rekrytering

När vi har hittat potentiella arbetsgivare går samarbetet in i nästa fas. Du får direktkontakt med företaget och går igenom deras rekryteringsprocess. Upwards finns med och stöttar dig genom hela processen och förbereder dig på rätt sätt inför intervjuer och förhandlingar.

Nyfiken att söka dig vidare?
Låt Upwards representera dig och öka dina chanser att hitta rätt!

Kontakta Douglas för mer information.

Partner & New Business

Douglas Kisch

douglas@upwards.se

+4670 844 54 32