Rekrytering av VD & ledande positioner

Står ni inför att rekrytera en VD eller andra ledande positioner inom Bygg, Fastighet, Infrastruktur eller Energi?

Hos Upwards har vi specialiserat oss på att rekrytera inom just dessa sektorer. Vi förstår vikten av att ha en djup förståelse för branschen du rekryterar inom – inte minst när det kommer till styrande positioner.

Vi har ett omfattande kontaktnät och en gedigen branschkunskap, vilket ger oss förmågan att skapa förtroende hos branschens ledare. Med vår hjälp kan ni känna er trygga i att vi noga matchar ert behov samtidigt som personen passar ert bolags värderingar och målbilder.

Rekryteringsprocessen genomförs med högsta möjliga diskretion och vi förstår vikten av att säkerställa att processen håller hög sekretess – både för er som bolag och för de kandidater som är involverade.

 

Under processen ser vi även till att kravställa våra kandidater med både ledarskaps- och personlighetstester som är ISO 10667-certifierade. På så sätt kan ni vara trygga att de kandidater vi rekommenderar har rätt kompetens samtidigt som de passar in i er organisations kultur.

Låt oss hjälpa er att hitta de bästa ledarna för er verksamhet. Kontakta oss på Upwards idag för att diskutera era behov och hur vi kan vara till er tjänst.

Därför ska du välja Upwards

$

1. Specialister på samhällsbyggnad

Vi fokuserar endast på att rekrytera inom Bygg, Fastighet, Infrastruktur och Energi. Det gör att vi har en djup kunskap om dessa sektorer och bolagen på dessa marknader.

$

2. Stort förtroende hos branschens ledare

Med vår branschförståelse och långa erfarenhet inom samhällsbyggnad har vi byggt upp ett starkt kontaktnät av tyngre beslutsfattare.

$

Diskret och kvalitetssäker process

Vi driver dessa rekryteringar med rätt diskretion och kravställning för att ni ska få rätt ledare till er organisation.

Upwards är specialister på att rekrytera ledare

Söker du en efter en VD eller en annan ledande person till ditt bolag?

Söker ni efter nästa nyckelperson till er organisation?