Om oss

Upwards är en rekryteringsbyrå nischad emot samhällsbyggnad och hela de kretslopp som har som huvuduppgift att bygga, förvalta och utveckla städer samt dess byggnader och infrastruktur.

 

Vi som startat Upwards har tillsammans en lång erfarenhet av rekrytering inom fastighet, bygg och infrastruktur så valet av nisch föll sig naturligt. Det är där vi har vår spetskompetens och vårt nätverk. Helt enkelt den samlade kompetens som krävs för att locka över rätt personer till våra samarbetspartners.

”Skomakare, bliv vid din läst”

När Upwards startade 2020 så hade vi ett decennium av högkonjunktur bakom oss. Kopplat till det så hade rekryteringsbolagen blivit större och större, och deras fokusområden bredare och bredare.

Efter att ha följt rekryteringsbranschen både inifrån och utifrån under några års tid så var vår bestämda uppfattning att utvecklingen haft en negativ effekt på leveransen och kvalitén. På kort sikt gynnade det rekryteringsbolagen men det lämnade kunden med en dalande kvalité och framför allt så fanns det mer att önska för kandidaterna – alla de personer vi har som mål att hjälpa vidare i karriären blev en siffra mer än något annat.

Vi ville gå i motsatt riktning och satsa fullt ut på kvalité med en modell som är lika attraktiv oavsett konjunktur – där kunden och kandidaten är i fokus, inte vi.

Vi hjälper Sveriges vassaste kunder och kandidater inom samhällsbyggnad, kontakta oss när ni behöver växa med rätt personer eller när du är ute efter nästa steg i karriären.

Vilka vi är

Söker ni efter nästa nyckelperson till er organisation?