Nu söker vi en
||
Rekryteringsspecialist

Upwards växer, och vi vill göra det med drivna personer.

Upwards är rekryteringsbolaget som kan samhällsbyggnad. Vi assisterar företag inom fastighets-, bygg-, infrastruktur- och energibranscherna att växa genom att hitta rätt talanger.

Vårt mål är att erbjuda marknadens främsta rekryteringstjänster till branschens mest attraktiva företag. Med vårt omfattande nätverk och branschkunskap kan vi effektivt och med hög kvalitet hjälpa våra kunder att nå sina mål i en bransch som lider av kompetensbrist.

Enligt vår erfarenhet är de mest framstående kandidaterna redan nöjda med sina befintliga jobb och kommer därför inte aktivt söka nya möjligheter. Det är den dolda målgruppen vi fokuserar på att locka till våra samarbetspartners.

Vi fortsätter att växa och strävar efter att göra det med rätt personer – personer som är ambitiösa och redo att göra det extra. Vårt mål är inte att vara det största rekryteringsbolaget på marknaden, utan det bästa. För att uppnå detta erbjuder vi en prestigelös och dynamisk arbetsmiljö där vi har roligt tillsammans både på och utanför kontoret. Vi tror på att välmående medarbetare presterar bäst.

 

Om rollen som Rekryteringsspecialist – Samhällsbyggnad

Som Rekryteringsspecialist på Upwards är du företagets ansikte utåt gentemot våra kandidater och i förlängningen även gentemot våra kunder. Du kommer att vara involverad i hela rekryteringsprocessen, från att säkra uppdrag till att kandidaten har anställts av kunden. Det innebär att du kommer att genomföra sökarbete, kontakta och intervjua kandidater, och sedan leda resten av processen som projektledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss:

 • Identifiera, skapa och vårda relationer med de mest intressanta kandidaterna på marknaden för dina kunder.
 • Underhålla kontinuerlig dialog och ge rådgivning till kandidater som är involverade i pågående rekryteringsprocesser.
 • Projektleda dina egna rekryteringsprocesser från början till slut.

Vem vi söker

På Upwards tror vi inte på hierarkier, utan på drivkraft, ödmjukhet och professionalism. För att passa in hos oss bör du dela dessa värderingar och trivas i högpresterande miljöer. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt personlighet bakom kompetensen. Med det sagt är vi mer intresserade av vad du vill uppnå framöver än vad du har gjort tidigare.

 • Du är lyhörd, modig och initiativtagande.
 • Du tycker om att göra affärer.
 • Du har hög drivkraft, ambition och engagemang.
 • Tidigare erfarenhet inom rekrytering, försäljning och/eller lagsporter är meriterande.

Din första tid på Upwards

Under de första veckorna kommer du att arbeta nära våra partners och få en djup förståelse för samhällsbyggnad samt vilka tjänster vi erbjuder. Du kommer också att lära känna våra samarbetspartners och få en tydlig bild av hur vi arbetar för att hitta rätt personer till våra kunder. Redan under den första veckan kommer du att få ditt första uppdrag och med stöd inleda ditt första affärsprojekt.

Vad som händer efter detta beror till stor del på dig. Vi är ett ungt och entreprenörsdrivet team där vi erbjuder snabb och individanpassad karriärutveckling med generösa incitament, vilket ger dig goda möjligheter att växa tillsammans med företaget.

Vad vi erbjuder:

 • En konkurrenskraftig grundlön med en generös provisionsmodell.
 • Möjligheten att komma in i ett tidigt skede och ha stor påverkan på din egen och företagets utveckling.
 • Ta ansvar för rekryteringsuppdrag med stöd från seniora rekryterare.
 • Goda möjligheter till utveckling och karriärmöjligheter.
 • Förmånligt pensionsprogram, friskvårdsbidrag och försäkringsförmåner för fast anställda.

Är du intresserad att vara en del vår resa?
Kontakta mig direkt!

Grundare & Rekrytering

Douglas Kisch

douglas@upwards.se

+4670 844 54 32

 

Söker ni efter nästa nyckelperson till er organisation?