Intervju:

Johanna Zachrisson, Hållbarhetschef på ANLAB

Hej Johanna, tack för att du tar dig tid att prata med oss idag. Kan du börja med att berätta lite om hur du kom i kontakt med Upwards?
Absolut! Det började när jag var miljöspecialist på Peab Anläggning. Charlie från Upwards kontaktade mig efter att ha fått tips om min kompetens. Han föreslog en tjänst som miljö- och kvalitetssamordnare hos ANLAB. Till en början måste jag erkänna att jag var skeptisk, särskilt eftersom ANLAB är mindre än Peab, men Upwards var övertygande och ett stort plus var också att de förstod min situation som ensamstående förälder och ville hitta en roll som skulle funka i in vardag.
Hur var processen att gå från Peab till ANLAB?
Det funkade väldigt bra! ANLAB visade sig vara väldigt ambitiösa med sitt hållbarhetsarbete. De överraskade mig med ett erbjudande som också inkluderade HR-frågor, vilket har varit en dröm för mig. Rollen som formades var hållbarhet på ett bredare plan, inklusive social hållbarhet. Upwards var fantastiska under hela processen, och Charlie blev som min personliga hejarklack.

Det låter som att du fick en roll som passade perfekt. Hur har din erfarenhet varit med Upwards jämfört med andra rekryteringsföretag?
Upwards skiljer sig verkligen. Det som stod ut var deras engagemang och personliga bemötande. Det kändes som om de verkligen var på min sida, vilket inte alltid är fallet med andra rekryteringsföretag. De är mindre säljorienterade och mer fokuserade på att hitta rätt matchning för både kandidat och företag.

Och hur har din tid varit på ANLAB sedan du började?
Jag trivs otroligt bra! Om jag någonsin känner för en förändring, skulle jag inte tveka att återigen kontakta Charlie och Upwards. Faktum är att när det gäller ytterligare rekrytering till ANLAB, är Upwards definitivt vårt förstahandsval.

Tack så mycket, Johanna, för att du delade med dig av din erfarenhet. Vi ser fram emot fortsatt samarbete!
Tack själva!

Om Upwards

Upwards är en rekryteringsbyrå som är specialister samhällsbyggnad. Dom bästa kandidaterna har redan jobb – vi ser till att dom väljer er. Vi hjälper företag och organisationer inom inom Bygg, Fastighet, Infrastruktur och Energi att växa med rätt personer.