Aktuellt

Vi på Upwards har lång erfarenhet inom rekrytering inom fastighet, bygg och infrastruktur. Detta medför att vi har insikter i branschen som kan vara nyttigt att ta del av. Här kommer vi publicera artiklar och nyheter om hur vi utvecklas och vart industrin är påväg.

Du hittar även våra senaste uppdateringar om karriärmöjligheter hos oss eller hos våra samarbetspartners. Upwards växer och det innebär att vi vill bli fler som är med på resan.

Är du själv intresserad av att jobba med oss eller har frågor, hör gärna av dig!

David har ordet:

Hur navigerar man i en oberäknelig omvärld?

Ett halvår kan gå fort. Ett halvår kan också gå oerhört långsamt. Vi har de senaste månaderna fått uppleva hur företag, projekt, människor och till och med hela branscher har fått anpassa sig i en extremt svängande vardag. Vissa har kunnat dra nytta av situationen och lyckats med otroligt starka resultat, medan andra har fått kämpa hårt och kommer få fortsätta med det ett par månader till. Det vi vet är att stora skiften kräver snabba förändringar. Vi på Upwards har jobbat stenhårt och nära våra uppdragsgivare för att kunna ge rätt råd, stöd och rekommendationer i deras rekryteringsplanering.

Artikel om status på vår infrastruktur

Stärkt infrastruktur främjar både tillväxt och medborgarna

I en artikel från Byggindustrin framhäver Niklas Nordström, rådgivare på Miltton Sweden och tidigare kommunalråd, det akuta behovet av att ta hand om vår infrastruktur. Han lyfter fram det faktum att den infrastruktur vi har byggt sedan 1990-talet inte längre är tillräcklig eller hållbar. Vi har levt på lånade pengar, och som ett resultat har vi skjutit upp underhållsarbeten både på nationell och lokal nivå.

Vi söker en Rekryteringsspecialist

Upwards växer, och vi vill göra det med drivna personer.

Som Rekryteringsspecialist på Upwards är du företagets ansikte utåt gentemot våra kandidater och i förlängningen även gentemot våra kunder. Du kommer att vara involverad i hela rekryteringsprocessen, från att säkra uppdrag till att kandidaten har anställts av kunden. Det innebär att du kommer att genomföra sökarbete, kontakta och intervjua kandidater, och sedan leda resten av processen som projektledare.

Norrland växer snabbast i Sverige

Vill du vara en del av tillväxten?

Senaste åren har den industriella utvecklingen i Norrland varit oerhört stark. Förutom en byggboom av industrifastigheter och infrastruktur så ser vi redan en bostadsbrist som en följd av de nya jobbtillfällena i Norrbotten och Västerbotten – samtidigt står entreprenadbolagen inom bygg och infrastruktur inför en omfattande kompetensbrist.

Nu vill vi hitta personer inom de sektorerna som vill flytta hem till Norrland eller etablera sig i regionen. Just nu söker vi bland annat: Yrkesarbetare, Arbetsledare, Platschefer, Arbetschefer, Förvaltare och Fastighetsansvariga.

Söker ni efter nästa nyckelperson till er organisation?