Affärsområden

 

Vad gör Upwards?

Fastighet & Finans

Vi hjälper aktörer som investerar, utvecklar och äger fastigheter att växa med rätt personer.

Läs mer

Bygg

Vi hjälper de bolag som bygger Sverige. Oavsett om ni fokuserar på nybyggnation eller ROT inom kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder så är vår uppgift att hjälpa er att växa med rätt människor.

Läs mer

Infrastruktur

Vi hjälper bolag som är verksamma inom mark & anläggning, vatten & avlopp, grundläggning, betong och järnväg att bygga lag som kan leverera!

Läs mer

Energi & Installation

Upwards hjälper energibolag, installationsbolag samt innovationsbolag inom sektorn att hitta rätt kompetens.

Läs mer

Leverantörer & Tillverkare

Upwards hjälper leverantörer och tillverkare att växa med rätt personer. Helt enkelt aktörer som förser bygg- och infrastrukturprojekt med bäst material och produkter.

Läs mer

Kontakta oss

Är du ute efter nästa tillskott i organisationen eller är du själv ute efter ett nytt jobb?

Läs mer

Om oss

Upwards är en rekryteringsbyrå som är nischade emot hela kretsloppet inom samhällsbyggnad. Helt enkelt sektorer som har som huvuduppgift att bygga, förvalta och utveckla städer samt dess byggnader och infrastruktur.

När Upwards startades 2020 så hade vi ett decennium av högkonjunktur bakom oss. Kopplat till den samhällsutvecklingen så hade rekryteringsbolagen blivit större och större, samt fått bredare och bredare fokusområden.

Upwards ska vara den självklara samarbetspartnern för bolag inom samhällsbyggnad och man väljer Upwards just för att vi har kontaktnätet och spetskompetensen för att locka över de bästa personerna till våra kunder.

Söker ni efter nästa nyckelperson till er organisation?