Energi & Installation

 

Energisektorn är en ovärderlig del inom samhällsbyggnad. En industri vi som samhälle förlitar oss starkt på ska fungera. Det är samtidigt en sektor med stora utmaningar då distributionen måste öka i takt med vårt samhälle växer parallellt som man måste hitta nya, mer hållbara sätt producera energi på.

Det är ingen slump att det är så många svenska bolag som ligger i framkant när det kommer till omställningen till grön energi och det är inte för intet att internationella bolag väljer Sverige som hemvist för sina multimiljard-satsningar.

Historiskt sett är Sverige erkända för sina industrier samt innovationer och vi fortsätter att gå i bräschen när det kommer till att lösa nuvarande och kommande utmaningarna inom energisektorn.

Vi vill vara med på den resan!

”Vi hjälper till över hela organisationen – från elektriker och montörer till VD-tjänster.”
Upwards hjälper bolag inom energisektor att hitta rätt kompetens. Vi vänder oss till energibolag, installationsbolag och innovationsbolag inom denna sektor.

Genom att samarbeta med Upwards så får ni hjälp att vinna över rätt personer till era aktiva behov men vi kommer även sätta er i kontakt med attraktiv kompetens när timingen är rätt för dem.

Söker ni efter nästa nyckelperson till er organisation?